RSS

Kisah Rahim dan kejayaan besarkan zakar Enlarge XL


http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog
Nama aku Rahim. Aku dah berkahwin selama 3 tahun.. Masih belum ada anak.. Isteri aku masih lagi tidak bersedia menimang cahaya mata kerana terlalu sibuk bekerja.. Umurnya pun masih muda.. baru 23 tahun.. Walaupun isteri aku ni masih muda, tetapi dia seoarang wanita yang sangat berminat dengan seks.. Memang aku suka wanita yang kuat seks..

Isteri aku ni, pandai jaga makan sebab nak jaga badan agar sentiasa cantik, seksi, menghairahkan dan mantap.. Katenya, dia taknak aku terpikat pada wanita lain di sebabkan dia tidak pandai jaga badan.. Setiap hari, bila lepas mandi malam, isteri aku akan berpakaian seksi menanti aku balik kerja.. Isteri aku ni balik kerja petang.. aku biasanya balik kerja malam..

Bila aku sampai rumah, bauan wangian isteri aku sangat-sangat menggoda aku.. Dengah wajah yang manja, cantik, dan berpakaian tidur yang seksi, membuatkan aku rasa segar.. Segala letih dan kepenatan bekerja hilang serta merta.. Isteri akan menjamu aku makan selepas aku mandi.. Sambil-sambil makan dia akan memicit-micit bahu aku agar aku lebih segar.. Sambil-sambil tu, dia akan mencium tengkuk dan leher aku..

Aku memang dah faham gelagat isteri aku.. Memang begitulah selalunya bila dia hendak menggoda aku ke ranjang pelamin malam pertama kami.. Aku kata malam pertama sebab, faraj isteri aku ni, sentiasa rapat dan ketat walaupun daranya dah pecah masa malam pertama kami..

Biasanya makan malam, aku makan sedikit sahaja.. Sebab aku tak sabar nak menjamah dan menggomol tubuh isteri aku yang dah sedia seksi serta memanggil aku untuk menggaulnya.. Isteri aku selalu menegur aku, batang zakar aku terlalu kecil dan pendek.. Zakar aku berukuran 5 inci.. Tetapi aku boleh bertahan lama.. Aku tak hiraukan kata-kata isteri aku tu.. Bagi aku, yang penting aku mampu bertahan lama..

Suatu hari, isteri aku berkata pada aku, "agaknya mesti bestkan kalau dapat rasa zakar yang besar cam saiz 7 inci atau 8 inci.. Macam Saiz zakar orang negro dalam cerita lucah yang kita tengok ni..,." Kate-kate isteri aku ni, membuat aku risau dan takut dia akan mencari lelaki lain yang berzakar besar dari aku untuk puaskan nafsunya yang kuat tu..

Lebih merisaukan aku, bila isteri aku seperti kurang berminat untuk melakukan hubungan seks dengan aku lagi.., Aku termenung untuk memikirkan cara bagaimana nak tambah saiz besar dan panjang zakar aku ni. Aku gemar membaca cerita-cerita lucah dalam internet.. Sehinggalah aku berjumpa dengan blog yang kita baca bersama ini.

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog 

Pil Enlargexl. Apa benda ni?.  Tanya aku mula2. Aneh gak. Sebab tak pernah dengar. Selalu aku pernah dengar ubat vimax, neo size, extra size, extreme pills dan macam- macam. Memang kebanyakannya aku dah cuba. Tapi hampeh. hasilnya zero. Kalau ada sikit2 tanda-tanda jadi tu pun aku tak kisah. Ni masa habis. Tunggu keputusan. Wang lebur. Betul ke orang cakap produk-produk macam ni semuanya tipu dan tak berhasil?

Suatu hari aku jumpa manager lama aku, orang lama. Kira pakar lah rumah tangga. Isteri tak pernah meragam. Makin lama makin sayang. Aku pun risik-risiklah..katanya ada rahsia. Barang mesti baik. Dia pun ceritalah ada ubat best dari india. Herba ayurveda. Nama dia kama raja. Memang menjadi ubat ni. So aku dah yakin. Aku cari lah mana nak beli kama raja. Cari punya cari, sampai lah ke blog ni. Baru aku tahu yang kama raja dah tak keluar. Sekarang formula baru. Lagi best, lagi mengancam. Aku yang dah yakin ni cuba try.

Aku beli 3 box dulu. Tengok macam mana. Penjual kata ubat ni lambat berkesan. Dan kesan pun tak banyak. 1-2 cm minimum sebulan. Tak kisahlah. Janji ada kesan. Kalau ok, aku nak tambah lagi setiap bulan. Alhamdulillah, berkat kesabaran aku amalkan benda ni. Aku dapat rasa kelainan pada zakar. Semakin hari semakin keras, mantap, tahan lama. Aku sendiri rasa lebih bertenaga. Penjual tu kata ni semua sebab bahan aktif yang ada pada ubat ni. Dan yang paling best katanya semuanya herba. So aku tak perlu risau kesan sampingan negatif. Setakat ni memang tak rasa apa-apa yang negatif lagi lah. So far so good. So aku teruskan sampai habis ubat 3 bulan. Hasilnya?. Wow...

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog


Aku rasakan zakar aku telah semakin panjang dan besar.. Lepas 3 bulan setengah, zakar aku mencecah 7 inci lebih.. Satu perkara yang sangat aku bangga dan rasa yakin pada diri aku sendiri..

Isteri aku pun terkejut dengan perubahan aku.. Bukan Zakar je besar dan panjang, tetapi dalam masa yang sama, ketahanan, kekuatan, dan stamina aku semakin bertambah.., Kini isteri aku, merasa lebih puas dengan perubahan baru pada zakar dan kekuatan diri aku..Aku pun lebih bahagia jalani kehidupan baru.. Terima kasih Enlarge XL

Duit habis sikit tak apalah. Tak rasa rugi pun. Janji untuk kebahagiaan rumah tangga. Apalah sangat sikit duit ni asal mampu. Ya tak kawan?

Tak cuba tak akan tahu kawan...cuba dulu baru tahu berkesan atau tak. Jamin tak rugi. Puas hati!. Nak beli? Klik je order now kat bawah ni..

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog
______________________________________________________________________________

Klik sini untuk tahu lebih lanjut bagaimana nak beli enlargexl secara manual@ no telefon customer support enlargexl

http://enlargexl.blogspot.my/2016/02/fakta-terbaik-tentang-enlarge-xl.html


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Pengalaman Sebenar Neha Dan Teman Lelakinya Basant dengan pembesaran zakar

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog


PENGALAMAN SEBENAR BESARKAN ZAKAR YANG BERJAYA KAMI REKODKAN

Nama saya Neha saya berumur 26 tahun dan merupakan seorang pelajar yang tinggal di Kuala Lumpur. Saya belajar pemakanan di University swasta tanah air dan bekerja separuh masa sebagai jurujual di sebuah butik.

Saya telah bersama dengan Basant selama 7 bulan. Kami bertemu di atas talian, dan saya rasa dia adalah baik dan kelakar. Dating pertama kali adalah ganjil untuk saya, kerana biasanya saya tidak bertemu dengan lelaki dari internet. Tetapi ia berjalan dengan lancar. Selepas beberapa perjumpaan di bar dan kelab, kami telah bersama. Saya berasa gembira.

Walaupun semua benda berjalan dengan lancar pada permulaan, saya menpunyai keraguan selepas malam pertama. Tiada lelaki yang ingin mendengar ini dari teman wanitanya, tetapi hakikatnya adalah, zakar Basant adalah terlalu kecil. Zakar teman lelaki dulu saya adalah lebih besar. Namun, saya tidak berkata apa-apa dengan Basant. Kerana ini akan mengurangkan keyakinannya, dan saya berkata padanya bahawa dia merupakan lelaki idaman saya dan masalah katil bukanlah masalah besar. Tetapi ia tidak betul. Jika saya jujur, seks itu adalah teruk, untuk saya. Saya selalu membayangkan keadaan apabila saya menjalani hubungan seks dengan teman lelaki dulu saya untuk membangkitkan nafsu. Basant tidak pernah memuaskan saya seperti Krishna. Basant menghadapi masalah sama seperti 4 daripada setiap 5 lelaki… zakar dia terlalu kecil.

Hakikatnya adalah – dan ini merupakan hakikat di mana kebanyakan perempuan tidak akan mengakui – bahawa saya mempunyai masalah untuk mengawal diri untuk menjalin hubungan seks dengan lelaki lain yang lebih berkemampuan dan besar. Apa yang saya mahu ialah untuk memuaskan diri saya dan berseronok di atas katil. Sesetengah wanita akan memberitahu anda bahwa saiz sesuai zakar adalah berbeza bagi setiap wanita – bukan semua wanita suka zakar besar. Pernahkah anda jumpa perempuan cantik dengan lelaki kelihatan sederhana dan ragu kenapa perempuan itu keluar dengan lelaki sederhana itu? Jawapannya mudah: dia mungkin mempunyai zakar besar. Ini merupakan sesuatu di mana tiada wanita boleh menafikan, mahupu mereka tidak mahu mengaku. Perempuan sentiasa ingin lelaki yang mempunyai zakar besar.

Ini bukanlah hanya pandangan saya – ia telah dibukti secara saintifik dan statistik!

Inilah pandangan 2746 orang wanita yang berumur di antara 18 dan 45 tahun tentang saiz zakar sesuai mereka.
penis siza

Jadi lelaki dan perempuan (okay, hanya lelaki pada masa ini, hehe). Guna pita pengukur atau pembaris untuk mengukur kepanjangan zakar anda (saya akan tunggu keputusan anda;)) Sekarang, bayangkan zakar anda kepanjangan 4,5 ataupun 6cm, dan besar juga. Lihat pada pembaris – betapa besar anda boleh menjadi? Sebarang lelaki sejati akan berasa ingin tahu bagaimana mereka boleh menjadikan ini realiti. Dan saya tahu, kebanyakan anda akan berasa ragu tentang pelbagai jenis pil dan peralatan pemanjangan-zakar yang boleh dibeli dari internet atau kedai seks (saya juga, pada permulaan). Kebanyakan daripada mereka berharga beberapa ratus Euro. Jadi, saya menulis pos blog ini untuk kongsi sesuatu yang bagus yang ditemui oleh teman lelaki saya, Basant pada beberapa bulan dulu. Ia adalah sesuatu di mana semua lelaki boleh bermanfaat daripadanya. Jika anda ingin tahu bagaimana teman lelaki saya mendapat zakar yang besar dan kekal seumur hidup, sila baca seterusnya.

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

Kesimpulannya, saya hanya mahu menjalin hubungan seks yang bagus seperti dengan teman lelaki dulu saya – tanpa menipu teman lelaki saya!!!!

Satu hari apabila saya keluar dengan kawan perempuan saya, topik perbualan menjadi kepada lelaki. Saya mendapati kami mempunyai masalah yang sama. Hanya kawan baik saya Laura sahaja antara yang tidak mempunyai masalah. Dia memberitahu kami bahawa teman lelakinya bermula untuk bina badan dan menjalankan latihan otot, bukan sahaja tangannya tumbuh, malah zakarnya juga.

Ia tumbuh bukan kerana latihan yang dibuat, tetapi dengan pemakanan tambahan yang dia ambil. Sebelum ini, dia sentiasa berasa tidak puas katil dan terfikir untuk meninggalkan teman lelakinya. Apabila saya dengar ini, saya pesan benda yang sama untuk Basant. Saya belajar tentang pemakanan dan berurusan dengan pemakanan setiap hari, namun tidak pernah saya berfikir bahawa ia boleh membesarkan saiz zakar. Saya ingin membantu Basant, kerana saya tidak dapat bersama dengannya tanpa tipu – walaupun saya tidak ingin berbuat demikian.

Saya menggunakan 2 hari untuk cari produk yang bersamaan, saya mendapati banyak bantuan pertumbuhan zakar yang kelakar sepanjang pencarian saya. Sebenarnya, semua cara yang saya cari adalah tidak sihat, dan bahaya. Google “bahaya kesan dadah perangsang sex” dan anda akan tahu makna saya :D Saya tidak tahu kenapa produk sebegini boleh didapati dengan mudah. Zakar yang besar menjadi tidak berguna jika anda membahayakan kesihatan anda untuk mendapatkannya.

Sepanjang pencarian, saya mendapati produk yang dipanggil Enlarge XL. Gabungan bahan-bahannya adalah sesuai dengan pembinaan tisu otot (yang merujuk kepada zakar) dan meningkatkan bekalan darah ke zakar. Terdapat banyak pemakanan yang sebegini di pasaran, namun produk ini mempunyai bahan-bahan utama yang berpekatan tinggi.

enlargexl herba ayurveda
 Jangan bazir duit, belilah hanya produk yang telah diuji (dan disahkan mujarab dan halal tanpa was-was)…

Produk terbaik yang saya jumpai ialah Enlarge XL. Ia merupakan suplemen semula jadi yang meningkatkan kandungan oksigen dalam darah. Ia membantu dalam memberikan anda ereksi yang lebih panjang dan keras, stamina yang lebih baik dan aliran darah yang lebih bagus. Ini bermakna bahawa saluran darah di zakar telah mengembang. Enlarge XL adalah digunakan oleh atlet, tetapi pada kebanyakan masa ia digunakan oleh pelakon lucah. Ia harus diambil pada masa  1 pagi dan 1malam selepas makan nasi.
Beli Enlarge XL: klik sini!



http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog
Adakah teman lelaki saya tersinggung apabila saya memberitahu dia tentang masalah “kecil”?

Ia bukanlah susah untuk memberitahu Basant bahawa zakarnya tidak memuaskan saya dan saya mahu perubahan. Dia hendak menjaga maruah, tetapi kemudian dia berkata dengan saya bahawa dia berasa bosan dengan zakar kecilnya. Dia rasa semua cara pertumbuhan zakar adalah penipuan dan tidak pernah mencubanya. Dia adalah gembira bahawa saya melakukan investigasi dari perspektif saintifik (terima kasih atas pembelajaran saya!). Dia mula mengambil Enlarge XL pada pagi seterusnya. Saya berasa gembira kerana saya jujur dengan teman lelaki saya bahawa saya tidak puas hati (perempuan, percaya naluri anda dan teruskan!) Jika tidak, saya rasa saya tidak akan setia kepada teman lelaki saya. Kehidupan tanpa kepuasan hati adalah tidak baik!


http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

 Keputusannya…apakah yang tercapai?

Hasilnya adalah mengejutkan – kami tidak pernah terfikir bahawa ia adalah sangat efektif. Dalam 2 minggu pertama, dia bertumbuh sebanyak 2cm panjang, selepas 5 minggu, hampir 5. Kehidupan seks kami telah berubah – saya masih sedang menyesuaikan diri. Basant lebih liar di katil, dan nafsunya kuat. Dia seolah-olah menjadi orang lain! Saya dapat kepuasan daripadanya. Zakarnya besar dan urat lebih kelihatan, ini meningkatkan nafsu saya. Saya berangan-angan tentang hubungan seks kami semasa di kelas :p


Sekian dari Neha.

Note: Maafkan saya bahasa Melayu saya kurang fasih. 

http://www.enlargexl.com/my/?affiliate=1&subid=blog

KLIK SINI UNTUK TAHU LEBIH LANJUT BAGAIMANA BELI ENLARGEXL SECARA MANUAL@NO TELEFON CUSTOMER SUPPORT ENLARGEXL

http://enlargexl.blogspot.my/2016/02/fakta-terbaik-tentang-enlarge-xl.html

Adakah anda gembira dengan saiz zakar anda?

Sila tulis komen selepas menggunakan produk selama 2 minggu. Berapa banyak zakar anda/teman lelaki anda telah bertumbuh dan bagaimana kehidupan seks anda berubah?

Bagaimana Basant mendapat zakar yang lebih besar dalam 5 minggu

•    Dia menggunakan hanya 1 suplemen (termasuk jaminan kembali wang):
Basant mengambil 1 Enlarge XL setiap pagi.

Tip: Untuk keputusan yang baik, anda harus mengambil Enlarge XL pada pagi, selepas bangun
Foto Sebelumnya & Selepasnya

Hantar foto anda yang sebelumnya dan selepasnya dengan emel dan saya akan pos di sini jika anda mahu!

Nota: Setiap lelaki berhak untuk memuaskan teman wanita mereka. Tiada wanita yang mahu membelot teman lelakinya, tetapi, zakar kecil dan tidak puas seks merupakan masalah untuk MANA-MANA wanita. Hanya lelaki boleh memperbaiki masalah ini dan menyelamatkan hubungan mereka. Wanita yang berpuas hati akan kehidupan seksnya akan buat sebarang benda yang membuat lelakinya gembira. Setiap lelaki berhak mempunyai wanita yang mencintainya, dan setiap wanita berhak mempunyai kehidupan seks yang puas hati
!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Fakta Terbaik Tentang Enlarge XL Malaysia

 Enlarge xl Testimoni
Testimoni Rahman. 24 tahun. Sabah

TENTU ANDA KECEWA KALAU DAPAT TESTIMONI MACAM NI SEBAGAI PENJUAL

Ya ke kecewa?. Tak lah. Ini testimoni biasa. Kami setiap hari mendapat banyak feedback dari pelanggan. Ini salah satu darinya. Ini buatkan kami lebih bersemangat dan berusaha memperbaiki mutu perkhidmatan kami. Kami di Enlarge XL Malaysia memohon maaf sekiranya ada di antara perkhidmatan kami tidak memuaskan hati anda. Percayalah kami sedang berusaha sedaya upaya terbaik yang kami boleh lakukan.

Biar kami kenalkan diri dulu. Enlarge XL Malaysia ini adalah syarikat dari luar yang baru nak bertapak di Malaysia. Kami bercadang ingin membuka kilang di sini suatu hari nanti. Buat masa ni kami jual online sahaja dan beroperasi dari Singapore untuk pasaran Asia tenggara. Kami telah 10 tahun beroperasi secara online. Enlarge XL buat masa ini di pasarkan di seluruh dunia. Untuk pasaran Asia kami memasarkan di Jepun, Philipine dan tak lama lagi Thailand dan juga Indonesia. Doakan kami berjaya sentiasa ya.

So di sini saya ingin memberikan beberapa Fakta dalam bentuk soal jawab kepada anda yang ingin tahu lebih lanjut tentang Enlarge XL.

1. Apa tu Enlarge XL?.

Enlargexl ni adalah kesinambungan dari ubat lama. Kalau tuan-tuan rajin boleh google ubat lama kami kama raja dan sukraja. Enlargexl ni adalah formula baharu yang terbaik. Sukraja+kama raja= Enlarge XL. Ringkasnya ia lebih kuat dan lebih pantas kesannya serta lebih baik dari ubat lama. Enlarge XL ni berasaskan herba ayurveda. Satu-satunya produk terbaik dan selamat di pasaran serta termurah berbanding ubat yang berasaskan medical drug.

2. Apa tu Ayurveda?.

Ayuveda adalah kajian tentang herba di India. Ia berasaskan kitab lama veda. Sejak dari zaman nenek moyang lagi telah amalkan. Kalau di india apa-apa sakit pun akan rujuk ubat ayurveda. Sekarang ayurveda telah tersebar ke seluruh dunia. Dan kajian tentang ayurveda telah di jalankan dan di ajarkan di universiti seluruh dunia. Memang kelas dan berkesan ubat jenis ini. Sama macam tempat kita tongkat ali dan kacip fatimah juga.

Rujuk kolej ayurveda India dan Usa: MD India, USA

3. Apa kelebihan Enlarge XL ni?.

Kelebihan Enlarge XL ni adalah ianya herba. jadi selamat dan juga halal. Kami mempunyai sijil HSA singapore dan juga sijil Halal singapore,  jadi boleh di ambil tanpa was-was. Tanpa risau kesan sampingan. Enlarge XL akan membantu merangsang perjalanan darah ke penis. Juga memperbaiki dan memperbesarkan salur darah. Jadi penis mantap dan tahan lama. Juga besar dan panjang bila salur darah besar. Kekurangannya kesannya lambat. 1 bulan baru nampak. Jamin 90% berkesan. Maksudnya 1 bulan minimum 1-2cm dan maksimum 1 inci. Ubat herba memang lambat tapi semula jadi. Tapi walau demikian. Ia amat berbaloi untuk wang. Kerana kesannya kekal seumur hidup. Bila dah dapat kesan yang di ingini boleh sahaja berhenti. Tak perlu ambil lagi.

Cuba fikir kenapa penis jadi besar bila terangsang dan kecil bila sejuk?. Semuanya sebab darah mengalir lancar dan masuk banyak ke penis. Kalau lancar memang keras macam batu...hihi

Fakta: Enlarge XL adalah satu-satunya ubat herba paling selamat dalam dunia

4. Bagaimana cara pengambilannya?.

Sangat mudah, Makan 1 pagi 1 malam. Selepas makan nasi. Elok minum dengan segelas susu. Kalau tidak dapat makan pagi. Ambil sahaja malam sebelum tidur 2 biji. Tak lebih tak kurang. Kalau ada pump boleh tambah kesan panjang dengan pump (sangat di syorkan), atau urut setiap pagi dari bawah ke atas. Kesannya penis lebih panjang dan besar kerana herba kami akan baiki segala sel dan tisu terlibat. Jadi keras, mantap dan tahan lama. Besar dan panjang

5. Kalau ada penyakit lain bolehkah makan?.

Boleh. Tak ada masalah. Apa-apa penyakit boleh makan. Cuma kami tak galakkan kalau ada penyakit kronik macam pembedahan jantung, potong kaki kerana diabetes. Bukan tidak boleh. cuma tak di galakkan bimbang komplikasi. Paling kami takut alahan ubat @ herba. Sekiranya ada tanda tidak elok selepas ambil ubat ini. Segera dapatkan nasihat doktor. Sekiranya ada surat doktor ubat ni bahaya. Boleh kemukakan kepada kami. Kami akan bagi pulangan wang dan pampasan sekiranya memang terbukti anda mengalami kesan negatif kerana ubat ini.

Note: Ubat ni mungkin memberi kesan agak panas untuk minggu pertama untuk sesuaikan dengan darah. Perlu minum banyak air. Ubat ni bukan dadah. Test urine tak akan sangkut. :)

Pantang: Jangan minum arak semasa makan ubat. Kesannya akan jadi sangat kurang.

6. Umur lanjut adakah berkesan?


Ubat ni memang khas untuk lelaki berusia. Supaya jadi kekal muda dan bertenaga. Insya Allah 90% berkesan. Mungkin tak dapat maksimum. Tapi pasti dapat minimum. Kami uji ubat kami pada lelaki umur 18-75 tahun. Purata kesan amat memberangsangkan.

7. Bagaimana anda menghantar ke Malaysia?

Kami menghantar guna courier dari singapore. Makan masa 3-7 untuk sampai. Kami mempunyai 2 method penghantaran dan cara bayaran.

a) Bank in- Seluruh Malaysia dan kami pos pakai G dex. Kalau sibuk dan selalu tak ada di alamat kami syorkan cara ni. G dex akan simpan barang anda untuk anda ambil bila-bila masa sekiranya gagal menghantar ke alamat anda

G DEX service

b) COD atau cash on delivery- Bayar cash bila sampai pada posmen. Kami akan pos ke alamat anda. Bila sampai bayar cash sahaja jumlah pesanan anda pada posmen.Tapi COD hanya hantar 3 kali dan kalau tak dapat hantar barang akan kembali ke singapore sebab belum bayar. Buat masa ni kami boleh cod ke negeri di bawah. COD kami guna yamato delivery. Boleh check kawasan cod kat sini

COD yamato delivery

Kelantan- Kota Bharu

Terengganu- Kuala Terengganu

Kedah-Sungai petani, Kulim

Pahang-Kuantan

Perak-Ipoh, Simpang Pulai, Sunway City, Ipoh Garden, Mengelembu, Pangkalan, Changkat Lenggong, Pasir Pinji, Jalan Bendahara

Melaka- Ayer Keroh, Bandar Hilir, Bandar-bandar besar Melaka, Melaka Tengah

Selangor- Banting, Batu caves, Kelana Jaya, Puchong, Subang Jaya, Damansara, Serendah, Bukit Sentosa, Batu Arang, Subang Airport, Petaling Jaya, Bandar Sunway, Dengkil, Beranang, Bangi, Semenyih, Serdang, Seri Kembangan, Cheras, Batu 9 Hulu Langat, Kajang, Pulau Indah, Jenjarom, Teluk Panglima Garang, Kapar, Puncak Alam, Klang, Shah Alam.

Kuala Lumpur- Seluruh Kuala Lumpur, Putrajaya, Cyberjaya

Penang- Seluruh penang

Johor- Batu Pahat, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Skudai, Gelang Patah, Nusa Jaya

COD makan masa 3-7 hari ya. Kena ada alamat tetap @ tempat kerja sebab kami guna posmen courier.  

8. Bolehkah anda menghantar ke tempat saya. Saya hanya percaya bila dapat barang dan nak bayar melalui cash on delivery. Tapi alamat saya tak termasuk dalam cod list. Anda syarikat besar, tentu boleh hantar. Percayalah saya akan bayar.

Maaf. Tak boleh. Kami hanya boleh cod seperti tempat tertera. Dan bank in selainnya. Untuk elakkan masalah.

9. Adakah jamin sampai?

Demi Allah jamin sampai. Kecuali delivery company ada masalah atau ada masalah lain. Sekiranya tidak sampai selepas 2 minggu kami akan kembalikan wang anda 100%. Sila berhubung dengan kami segera.

10. Bagaimana untuk berhubung dengan syarikat anda atau bagaimana untuk order?.

Anda boleh order online. Kami akan hubungi dalam masa 5 minit. Kami juga mempunyai Chat Support di website kami. Servis 24 jam. Kami mempunyai pasukan customer support yang akan uruskan segala hal berkaitan pelanggan. Kami tak ada agen atau kedai. Hati-hati jika beli di tempat lain. Boleh jadi ubat cina penuh dadah perangsang. Boleh order kat sini . Tekan "Buy Now" dan isikan segala maklumat ( Nama, alamat, No telefon). Tekan seterusnya hingga keluar no akaun bank dan nama @no telefon customer support kami.

Note: Enlarge xl tiada pengedar. Tapi ni no customer support. Sekiranya anda ada sebarang masalah atau ingin order. Sila wasap atau msg je dulu. Nanti kami call balik ya..+60178510600 FAIZUL

HARGA: 1 box  (1 bulan- 60 biji) = RM179 + RM40 pos dari Singapore. 2 Box rm279. 3 box rm399

 Enlarge xl new
 enlargexl order now
ADD WE CHAT ID : "enlargexl" FOR FAST RESPONSE
WASAP/MSG ONLY +60178510600-Faizul
Kepada pengguna Smartphone. Klik tulisan ni untuk save no saya. Faizul

ORDER ENLARGEXL MANUAL:

Yakin dan nak beli enlargexl lebih pantas?. 
Penghantaran pantas seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pos Percuma

COD: -Bayar cash bila sampai pada posmen. tak di galakkan kalau sentiasa sibuk dan tak ada di rumah atau alamat: Rujuk cod list di atas

Sekiranya anda dalam kawasan COD. Msg Nama, alamat, Jumlah pesanan serta kod cod enlargexl ke 0178510600- Faizul

Contoh: Ahmad. Enlargexl 3 box. COD No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur.

Bank in:- Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan sarawak. Barang akan di simpan di pejabat G dex kalau ada masalah tak sampai. Boleh ambil bila-bila masa.

Maybank: 501011680385 : Highline Pte Ltd.

Wasap resit. Tuliskan nama produk. Nama, alamat, jumlah pesanan dan  no telefon ke +0178510600 atau hantar ke we chat : enlargexl

Harga: 1 box rm219. 2 box rm279. 3 box rm399

Contoh :

Nama : Ahmad. Enlargexl 3 box. No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur. 

Boleh CDM, ATM, ONLINE TRANSFER. Kalau dari bank lain buat interbank atau 3rd party transfer. Wasap resit ya. Penting. Tak ada resit kami tak proses.

Nota: Pesanan akan sampai 3-7 hari dari tarikh cod atau bank in. Tracking akan di berikan. Boleh check. Jangan risau

enlarge xl no scam, jamin sampai

enlargexl tanpa kesan sampingan



#Keyword: enlargexl, enlarge xl, enlargexl malaysia, enlarge xl malaysia, kama raja, sukraja, vimax

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Secara Semula Jadi. 1 Inci Sebulan!

Cara Besarkan Zakar Dan Panjangkan Zakar Secara Semula Jadi. 1 Inci Sebulan!

  AMARAN! HANYA LELAKI SEJATI AKAN BACA!

1. Trik untuk besarkan zakar dan panjangkan zakar

Ramai orang bertanya kepada kami isu yang sangat serius : Bagaimana cara untuk besarkan zakar atau panjangkan zakar?. Jawapannya bukan mudah, tapi kami tahu caranya

Semakin ramai perempuan mahukan zakar besar dan panjang untuk puaskan nafsu mereka. Statistik terbaru menunjukkan yang perempuan hanya berpuas hati dengan zakar bersaiz 8 inci ( atau 20.32cm)

Sayangnya kebanyakan lelaki lebih pendek dan hadapi masalah puaskan pasangan mereka. Wanita seharusnya di gembirakan, terutama di atas katil atau isu ini akan merosakkan perkahwinan atau hubungan.

Sekarang macam-macam produk besarkan zakar dan panjangkan zakar yang di jual. Kalau search internet banyak sangat website jual. Cara besarkan dan panjangkan zakar semula jadi lah. Cara dan teknik besarkan zakar dan panjangkan zakar dengan tanganlah. Cara-cara besarkan dan panjangkan zakar dengan pump lah. Cara tradisional besarkan dan panjangkan zakar dengan minyak lintahlah. Betul ke semua tu. Jadi ke?. Selamat ke kalau besarkan dan panjangkan zakar cara tu?

Sehingga kini hanya ada 1 cara sahaja untuk besarkan zakar atau panjangkan zakar: pembedahan. Pembedahan besarkan zakar atau panjangkan zakar ini adalah:
- Mahal ( lebih dari RM20.000)
-sangat menyakitkan ( zakar anda di belah dan di tarik, kemudian di jahit kembali)
-bahaya kerana ada banyak komplikasi selepas pembedahan seperti jangkitan dan mati pucuk

Sungguhpun begitu, semakin ramai lelaki memilih untuk zakar mereka di belah. Di sinilah penyelidikan kami, bersama beberapa University dari dunia barat memainkan peranan.

Ada harapan lain jika anda tidak mahukan pembedahan...

Sebagai syarikat bertanggungjawab, Sukraja, mendakwa telah menjumpai cara untuk besarkan zakar dan panjangkan zakar secara semulajadi tanpa pembedahan. Syarikat ini pakar dalam produk Ayurvedic dan telah beroperasi untuk jangka masa yang lama. Produk mereka menambahkan perjalanan darah ke tissue penile yang akan kembangkannya. Ereksi menjadi lebih keras dan lama. Penis membesar dan lebih panjang.

Ini semua nampaknya macam mimpi indah jadi kami memutuskan untuk mencuba

Produk ini di uji oleh 24 lelaki berumur 18-67 selama tempoh 6 bulan. Di akhir tempoh tersebut purata pembesaran adalah 1.94 inci dalam kepanjangan. Ahli yang terlibat dalam kajian ini tidak melaporkan sebarang kesan sampingan negatif.

SUKRAJA@KAMA RAJA @ ENLARGE XL
Zakar Besar dan Panjang semulajadi
Tapi bagaimana ia berfungsi sebenarnya?

Mekanisma yang berlaku adalah mudah. Produk herba sukraja @ enlargexl melakukan seperti berikut:

-menambahkan perjalanan darah ke bahagian tisu penile. Ini akan menjadikan ereksi lebih tegang dan lama
-di sebabkan penambahan darah, salur darah menjadi berkembang dan menambahkan saiz ereksi
- menambah pengeluaran testrosteron dalam badan yang di perlukan untuk ereksi lebih keras

Cuba fikir. Kenapa penis masa biasa jadi kecil?. Sebab memang semulajadi kecil ke sebab darah kurang? Kalau darah lancar, banyak masuk.. keras macam batu bhaii...teriak bini nanti.. hahah

Sesuai sangat untuk yang lemah tenaga batin atau nak rasa pengalaman baru!  

Sukraja, kama raja, enlarge xl adalah berdasarkan ubatan Ayurvedic jadi ia mengambil masa lebih lama untuk berhasil. Anda tidak boleh berharap zakar anda akan besar atau zakar panjang dalam tempoh seminggu, beberapa minggu di perlukan sebenarnya. Inilah kelemahan herba sukraja @ Ayurveda. Kelebihannya adalah peratus kejayaannya adalah sangat tinggi dan orang ramai tidak melaporkan sebarang kesan sampingan. Juga hanya ini alternatif sebenar untuk pembedahan zakar yang menyakitkan dan sangat mahal.

TESTIMONI!

enlarge xl besarkan dan panjangkan zakar 6 inci

Guna enlargexl boleh dapat 1 inci sebulan tau. Tu maksimum lah..hebat tak?. Ni testimoni real. Bukan buat2. 

Kesannya KEKAL seumur hidup


Mungkin ia mudah untuk di gunakan tapi ia benar-benar berhasil

Hanya ambil 1 kapsul di waktu pagi dengan segelas air.  Dan 1 kapsul sebelum tidur. Itu sahaja. Merokok tiada masalah.

Usah bazir wang untuk produk lain.. 

Sekiranya anda sudah puas mencari ubat herba yang selamat dan merangkumi semua aspek kesihatan batin. Kuat, mantap, bertenaga, keras,  besar, panjang dan tambah mani. Maka pencarian anda terhenti di sini. Jamin puas hati dengan ubat kami. Jangan buang masa lagi. Pastinya berbaloi! Harga mampu!

( Kalau nak effect double, urut dengan sebarang minyak . Kesannya lebih panjang dan besar..serius )

Nak batang besar dan panjang!. Nak penis idaman!. Semuanya hanya dengan 1 tindakan!

Saya percaya ubat ini benar-benar dapat membantu anda. Jangan biarkan diri terus bermasalah..

Bagaimana RM4.43 mengubah kehidupan anda...

Rawatan ini sudah pun popular di barat dan menjadi semakin popular di Malaysia. Produk ini sentiasa habis  di jual tetapi jika anda dapat membelinya anda di kira sangat bertuah. Walaupun rawatan ini sangat efektif ia sangat berpatutan. Rawatan untuk 3 bukan misalnya hanya bernilai RM4.50 sehari!. Ini di kira sangat rendah berbanding kesan terbaiknya terhadap kehidupan dan perhubungan masyarakat.

Pembaca kami boleh mengambil kesempatan terhadap harga promosi yang kami telah runding dengan pengeluar. Jika anda klik link di bawah anda akan mendapat harga lebih murah dan pos percuma untuk pesanan 2 ke atas. Penjual memberitahu kami bahawa semua produk di hantar di dalam bekas atau bungkusan tanpa nama produk supaya tiada siapa akan nampak pesanan pelanggan. Mereka juga menawarkan pos percuma pada hari berikutnya.

Jika anda ingin mengambil kesempatan terhadap tawaran kepada pembaca kami, sila klik di sini: ENLARGE XL. Anda akan mendapat harga murah secara automatik bila gunakan link ini.

Ingat ya, tiada siapa paksa anda beli, tapi kalau anda dah beli, tentu anda rasa menyesal tak beli awal-awal lagi..hehe


 TERBARU! SUKRAJA + KAMA RAJA = ENLARGE XL!
LEBIH BESAR, LEBIH PANJANG, LEBIH MANTAP! LEBIH MURAH!
BELI 2 KELEBIHAN HARGA 1!  BIAR BETUL???!!!

Order enlargexl
Ubat dan cara besarkan dan panjangkan zakar secara semula jadi

ORDER CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK
Boleh bayar cash (cod), credit card atau bank in.(online, ATM, CDM). 

Makin lama makin besar! Bini Makin sayang! Tak mahu berenggang dah! Hehe..

 Nasihat: Hati-hati jika beli dengan syarikat lain. Ada kemungkinan tiruan atau ubat cina penuh dadah perangsang. Hanya beli dengan kami pengeluar dan penjual sah. Jamin Original. 100%
Adakah anda mempunyai pengalaman dengan pembesaran zakar atau sukraja?. Sila tinggalkan komen di bawah!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
Harga Enlargexl Promosi: 1 box RM179+RM40 pos dari Singapore, 2 box RM279 pos percuma, 3 box rm399 pos percuma. 

Demi ALLAH, Jamin Sampai!. 100% pulangan wang di kembalikan kalau tak sampai lebih 2 minggu!

http://enlargexl.blogspot.my/2016/02/fakta-terbaik-tentang-enlarge-xl.html
KLIK SINI UNTUK TAHU LEBIH LANJUT BAGAIMANA NAK BELI ENLARGEXL SECARA MANUAL@NO PHONE CUSTOMER SUPPORT ENLARGEXL

Cara Order 

1. Masuk ke website kami. Tekan order sekarang. (Order now)
2. Masukkan detail info anda. Pastikan jangan silap atau susah nak hantar. Kami akan hubungi dalam masa 5 minit.
3. Boleh buat pilihan cod, bank transfer atau credit card(debit card)
( Cod- Bayar cash hanya muncul automatik di negeri terpilih. Kalau x ada keluar pilihan cod maknanya negeri anda kena bank in dan akan pos segera lepas dapat pengesahan bayaran-gambar resit)
4.Pastikan tekan seterusnya hingga selesai. (Hingga keluar no telefon pengedar dan no akaun bank)
5. Anda akan di hubungi customer support mereka dengan segera.
6. Pastikan no telefon x silap dan sentiasa aktif untuk mudahkan hubungan.

Itu sahaja. Siap.

*Kebaikan Syarikat ni adalah anda boleh masukkan order secara percuma tak kisah anda bayar atau tak, anda tetap di layan seperti raja. Jadi tak perlu takut untuk order. :) 

Bungkusan adalah rahsia. Tak perlu takut orang tahu. Tiada siapa akan tahu hatta keluarga sendiri. Hehe 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ringkasan enlargexl

1. Herba semulajadi 100%
2. Formula Ayurveda India.
3. Sangat Mujarab. 90% customer puas hati dan ulang beli.
4. Kesan kekal seumur hidup. Sangat berbaloi
5. Tiada dadah merbahaya, enzim binatang atau kimia. Di Jamin Halal.
6. Import Singapore, ada HSA Singapore dan FDA. Ada sijil ISO.
7. Mudah di amalkan. Makan 2 biji sehari 1 pagi 1 malam selepas makan nasi.
8. Rawatan terbaik untuk lemah tenaga batin. Besarkan salur darah. Bila salur darah besar penis jadi besar dan panjang.
 9. Menambah mani dan tahan lama
10. Jamin berkesan atau jaminan wang di kembalikan. *TOS
11. Jamin puas hati 99%. Sehingga 1 Inci Maksimum* Bergantung pada individu 


Pepatah Melayu ada mengatakan.
Biar lambat asal selamat. kalau cepat, murah sangat, kotey hancur dah tak guna hidup dah...

PENGHANTARAN PANTAS!!!~
 
penghantaran pantas enlarge xl ubat besarkan dan panjangkan zakar
jamin sampai enlarge xl 8 inci besarkan zakar

#Keyword: Besarkan zakar, Besarkan zakar semulajadi, Ubat tahan lama lelaki, Ubat tahan lama selamat, Besarkan penis, Besar dan panjangkan penis, Panjangkan penis, Panjangkan zakar, cara besarkan zakar, petua besarkan zakar, ceria lucah bini, main dengan bini orang, bini, sukraja, kama raja, enlargexl 

SESIAPA YANG MENCARI PRODUK HERBA KURUSKAN BADAN BOLEH CUBA KAT SINI. 1 LAGI PRODUK KAMI.

http://ayupureslim.blogspot.my/2015/10/ayupure-slim-cara-kuruskan-badan-bagi.html




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS